Mausteita, mangoa ja sokeria : Robinson Crusoen ruokavaliosta karibialaisen nykykirjallisuuden postkoloniaalisiin ruokakuvauksiin
DOI:
https://doi.org/10.51809/te.105142Avainsanat:
ruoka, ruokakulttuuri, kirjallisuudentutkimus, romaanit, postkolonialismi, Karibianmeren alueJulkaistu
2014-02-01
Viittaaminen
Ilmonen, K., & Mäkikalli, A. (2014). Mausteita, mangoa ja sokeria : Robinson Crusoen ruokavaliosta karibialaisen nykykirjallisuuden postkoloniaalisiin ruokakuvauksiin. Tiede & edistys, 39(2), 128–141. https://doi.org/10.51809/te.105142
Numero
Osasto
Artikkelit
Lisenssi
Copyright (c) 2014 Kaisa Ilmonen, Aino MäkikalliVuodesta 2021 eteenpäin
Tiede & edistyksen sisällöt on numerosta 1-2 / 2021 eteenpäin julkaistu lisenssillä:
Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen (CC BY-NC-ND 4.0).
Tutustu lisenssin ehtoihin täällä. Tekijänoikeudet säilyvät tekijällä.
* * *
Vuodet 1976-2020
Tiede & edistyksen tekstit vuosilta 1976-2020 on uudelleenjulkaistu avoimesti seuraavin ehdoin:
Tekstit ja materiaalit ovat vapaasti luettavissa ja käytettävissä sellaisinaan. Tekijänoikeudet ja rinnakkaisjulkaisuoikeudet pysyvät tekijällä. Tekstien ja muun sisällön uudelleenjulkaisuun on pyydettävä lupa tekijältä.